Andlig vägledningUnder en vägledning hos mig får du genomgående, djupgående vägledning i frågan/problemet du funderar kring. Jag drar 5–6 orakelkort som jag jobbar utifrån och skriver sedan ner det som kommer till mig efter det. När jag är klar skickar jag foton på korten samt texten till dig på mejl. Pris 650 kr.


Jag erbjuder även andlig vägledning via chatt/Messenger samt 1:1 i min lokal i Kalmar. Pris 1 000 kr/h/session.


Svar från pendeln (ja/nej), inklusive medialt budskap och vägledande orakelkort. Pris 450 kr.


Drömtydning - vad vill din dröm säga dig? En del drömmar kan man bara inte släppa taget om, och det beror på att drömmen kommer med ett budskap. Jag hjälper dig tyda drömmen så att du kan gå framåt med större insikt och tillförlitligthet. Pris 650 kr.


När jag jobbar äger hela proceduren äger rum på energiplanet. Allt du behöver göra vid en vägledning är att skriva lite kort om ditt problem/din frågeställning samt skicka en nytagen porträttbild där man ser dina ögon, så återkommer jag via mejl med bilder på korten samt vägledande text.


Alla priser är inklusive moms.Undrar du någonting - exempelvis vad någonting betyder/innebär eller vad som passar dig bäst? Mejla, så förklarar jag! Tillsammans kommer vi fram till vad just du behöver, just nu ❤️


Psst! HÄR hittar du en intervju med mig på Livsenergis hemsida!